Welkom! Leuk dat je een kijkje neemt op de webwinkel van Wen's Tas! In 2017 startte de winkel met de verkoop van lederen tassen, inmiddels is het assortiment aangevuld met andere mode accessoires. Voor de laatste trends op het gebied van tassen, sieraden, portemonnees, sjaals en andere accessoires ben je bij Wen's Tas aan het juiste adres!

 

Wie is Wen?

"Mijn naam is Wendy, ik ben moeder van twee geweldige dochters en oma van een geweldige kleinzoon. Samen met mijn partner en dochters woon ik in het gezellige Hoofddorp. Jarenlang liep ik met een droom rond om ooit iets voor mezelf te beginnen. Mijn droom is realiteit geworden: Wen’s Tas is een feit!"

 

 

Producten

Wen's Tas verkoopt producten van hoge kwaliteit, merken zoals iXXXi Jewelry, Karma, Chabo Bags en Label88 ontbreken niet in de collectie. Het grootste streven is om de kwaliteit van de lederen tassen hoog en betaalbaar te houden. Wen bezoekt regelmatig beurzen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en door kleine aantallen in te kopen, wordt de collectie elke vier weken aangevuld met de nieuwste items!

De winkel

De winkel kunt u vinden in de Concourslaan 32, te Hoofddorp.


Vragen?

Bel Wen op 06 51 35 14 66 of mail wendy@wenstas.nl

Social media

Volg Wen's Tas op social media en blijf op de hoogte van de leukste acties, nieuwste aanwinsten en de beste aanbiedingen!

 

 

© 2015 - 2024 Wen's Tas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel